Přes 80 investorů i neinvestorů se naučilo, jak úspěšně budovat majetek z peněz bank

Vytvořeno: 3. 9. 2024

Do Prahy za námi dorazili investoři z celého Česka. Připravili jsme jim přednášku o financování, bonitě a metodikách bank – obuli jsme se do spousty témat. A tak jsme oficiálně začínali už v podvečer. V prostorách s krásným výhledem na Karlův most. Neoficiálně jsme končili okolo dvanácté už v neformální náladě s půllitrem piva v ruce. 

Probrali jsme financování, budování bonity i metodiky bank 

Začali jsme v obecnější rovině – možnosti financování, rozdíl bankovního a nebankovního financování, typy úvěrů a jejich možnosti. Pro většinu účastníků opáčko. Abychom pak mohli navázat konkrétními příklady, našimi zkušenostmi a fígly, se kterými získává Franta pro sebe i svoje klienty finance z bank. A já myslím, že tvrzení, že každý z banky dostane až 20 mil. Kč, jsme potvrdili každému účastníkovi.

Sladká tečka na závěr první části

Pro účastníky jsme připravili bohaté občerstvení i sladkou tečku na završení první části. A překvapivě jediné co zbylo, nebyl salát, ale řízky. 😀 

Dotazy a podněty z publika obohatily výklad

Náš výklad doplnila spousta dotazů z publika i zajímavé zkušenosti od účastníků, ze kterých se něco dozvěděli i ostatní v sále. Za to děkujeme všem zúčastněným.

Pro některé ještě SEMINÁŘ nekončí 

I přestože byl výklad směřovaný do jediného dne, někteří si kromě SEMINÁŘE zaplatili i konzultaci k němu se mnou a Frantou. S nabytými znalostmi se účastníci mohou podívat novou optikou na svoje portfolia a následně na konzultaci s námi probrat možnosti, jak např. portfolio rozšířit, lépe financovat, kde získat další prostředky, jak ušetřit na daních, atd.

Druhý turnus SEMINÁŘE financování na podzim?

Na  koho se nedostalo místo, je možné, že akci zopakujeme na podzim. Nic neslibujeme, ale pokud by měl Franta cestu z Filipín do Česka, rádi uspořádáme další turnus. O všem vás budeme informovat.

A co říkají účastníci

Od našich investorů jsme vybrali zpětnou vazbu, díky vám všem za vyplnění a tady máte pár slov od těch nejpovolanějších. 

„Metodiky bank při hodnocení žádostí o hypo, to je něco, k čemu se člověk těžko dostává a za mě nejcennější info ze semináře.“

„Nejzajímavější byl vhled do problematiky bank, předschválené úvěry, peníze bez daňovka, atd.“

„Posloupnost financování, vědět kdy a kam mám jít, to je největší přínos pro mě. A kontakty! Už mi došlo, že řešit si financování sám je „p****“, dělám to maximálně 2x do roka, takže dělat s profíkama, co to dělají denně je určitě profesionálnější přístup. Díky za to.“


A nakonec už nezbývá nic, než poděkovat všem účastníkům  za důvěru i čas, který s námi strávili. Tak zase někdy příště, třeba na Strategickém mentoringu již teď v září.


Tomáš Kučera
sledujte můj YouTube, Twitter, Facebook, Instagram či LinkedIn